top of page
Fitness

SPONSORS
WORKOUT WONDERLAND 

!OPGELET!
Op deze pagina vind je de sponsors van Workout Wonderland, zonder hen hadden we het event nooit kunnen waarmaken!


 

image.png

Afval Alternatief biedt flexibele afvalophaling tegen scherpe tarieven. Hun persoonlijke aanpak en focus op klantbehoeften maken hen een betrouwbare partner. Ze benadrukken het belang van correcte afvalscheiding voor een duurzamer milieu. Met efficiëntie en milieubewustzijn helpen ze bedrijven en gemeenschappen effectief afval te beheren.

image.png

Bencorent verhuurt hoogwaardige bouwmachines met focus op kwaliteit en klantenservice. Hun moderne machinepark, deskundig advies en flexibele huuropties maken hen een betrouwbare partner voor bouwprofessionals.

Improve.png

Bij Improve draait alles om het verbeteren van de levenskwaliteit van individuen. Onze missie is om jou en ons gezamenlijk vooruit te helpen bij het bereiken van onze doelen. We leren mensen hoe ze op lange termijn aan hun gezondheid kunnen werken zonder afhankelijk te zijn van anderen. Met de juiste begeleiding helpen we je jezelf klaar te maken om zelfstandig verder te werken aan je gezondheid (move), zodat een kwaliteitsvol en gezond leven binnen handbereik komt. Bij Improve maken we een duurzaam, gezond leven voor iedereen realistisch en haalbaar.

image.png

Welkom bij Somathlete, waar passie voor het menselijk lichaam en deskundigheid samenkomen. Somathlete biedt een combinatie van sportkinesitherapie, manuele therapie, en personal training, met een focus op kwalitatieve en doelgerichte begeleiding. Bereik jouw doelen in een hoogwaardige omgeving met de professionele ondersteuning van Somathlete.

image.png

Verveco levert hoogwaardige bouwmaterialen en -oplossingen voor residentiële en commerciële projecten. Hun assortiment omvat dakbedekking, gevelbekleding, isolatie, vloeren, deuren, ramen en meer. Met focus op kwaliteit en klanttevredenheid bieden ze deskundig advies en logistieke ondersteuning voor succesvolle bouwprojecten.

image.png

Zeelandia, een toonaangevende sponsor in de bakkerij- en voedselindustrie, staat bekend om zijn hoogwaardige ingrediënten en innovatieve oplossingen. Met een sterke focus op kwaliteit en klantgerichtheid bieden ze maatwerkoplossingen die voldoen aan de behoeften van elke bakkerij of voedselproducent. Hun inzet voor vakmanschap en duurzaamheid maakt hen een betrouwbare partner in de branche.

image.png

Sportoase biedt hoogwaardige sport- en recreatiefaciliteiten voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus, inclusief zwembaden, fitnessruimtes en groepslessen. Hun holistische aanpak bevordert een actieve levensstijl met focus op kwaliteit en klanttevredenheid.

CS-Woodprojects.jpeg

CS Woodprojects ontwerpt en vervaardigt hoogwaardige houten projecten en meubels, met een focus op vakmanschap en detail. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen en streven naar uitmuntendheid in elk project. Met hun expertise en klantgerichtheid leveren ze kwaliteitsproducten die de schoonheid van natuurlijk hout benadrukken.

Verva-Logo-PNG.png

Verva Bikes maakt hoogwaardige fietsen en accessoires met passie voor innovatie en vakmanschap. Van stadsfietsen tot mountainbikes en racefietsen, ze bieden kwaliteit en prestaties voor elke fietser. Hun assortiment omvat ook accessoires om de fietservaring te verbeteren.

Logo-Gracofoil-JARNE.png

Gracofoil staat bekend om zijn hoogwaardige folies en verpakkingsoplossingen voor verschillende industrieën. Ze bieden duurzame oplossingen voor voedsel-, farmaceutische en industriële verpakkingen, met een sterke nadruk op klantgerichtheid en innovatie. Door nauwe samenwerking met klanten streven ze naar op maat gemaakte oplossingen en bieden ze deskundig advies.

Bij Move Yourself Fitness in Turnhout vind je alles wat je nodig hebt voor een complete fitnesservaring. Onze ultramoderne faciliteiten, diverse trainingsmogelijkheden en persoonlijke begeleiding helpen je om je fitnessdoelen te bereiken. Sluit je aan bij onze gemeenschap en ontdek de kracht van beweging, motivatie en persoonlijke groei.

transparent.png
image.png

Timmermans Tuinwerken is dé expert in het vormgeven en verzorgen van schitterende buitenomgevingen. Met een hart voor groen en vakmanschap bieden ze een breed scala aan diensten, van tuinontwerp tot boomverzorging. Hun ervaren team gaat voor perfectie in elk project, waarbij de wensen van de klant altijd voorop staan. Met oog voor detail en een klantgerichte aanpak maken ze buitenruimtes die zowel mooi als functioneel zijn.

image.png

Traffic Signs is gespecialiseerd in hoogwaardige verkeersborden en wegmarkeringen, gericht op verkeersveiligheid en -regelgeving. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen voor diverse verkeersomgevingen en streven naar klanttevredenheid door uitstekende service en ondersteuning.

Netevallei.png

Netevallei Tennis en Padel bevordert tennis en padel in de Netevallei-regio met moderne faciliteiten en diverse activiteiten voor alle leeftijden en niveaus. Als een gemeenschapsgedreven organisatie streven ze naar gezondheid, welzijn en sociale verbondenheid door sport. Hun passie voor tennis en padel wordt weerspiegeld in hun streven naar excellentie en plezier in de sport.

image.png

Vos Tools levert hoogwaardige gereedschappen en uitrusting voor professionals in bouw, industrie en automotive. Hun assortiment omvat handgereedschappen, elektrisch gereedschap, meetinstrumenten en meer. Ze bieden deskundig advies en service om klanten te ondersteunen bij hun specifieke behoeften.

image.png

AXI biedt softwareoplossingen en consultancy voor bedrijven, vooral in de gezondheidszorg en de publieke sector. Met gebruiksvriendelijke producten helpen ze operationele efficiëntie te verbeteren en diensten te optimaliseren. Met diepgaande expertise zijn ze een betrouwbare partner voor digitale transformatie.

MENU 

Logo klein .png

Volg ons

  • Instagram
  • Facebook
Logo klein .png

contact 

Voor al je vragen over jouw ticket of inschrijvingen: bezoek onze chatbox!

Panorama zomerbar Turnhout 

Uitbreidingstraat 2, Turnhout, Belgium

bottom of page