top of page
Spinning Class_edited_edited.jpg

Indoor cycling, of spinning, is een intense cardiovasculaire workout op stationaire fietsen onder leiding van een instructeur, gericht op het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen en calorieverbranding. Het biedt een effectieve training voor zowel fysieke fitheid als mentale welzijn.

INDOOR CYCLING

sexy vrouw.jpg

Jumping fitness is een energieke workout waarbij je op een mini-trampoline springt, gecombineerd met verschillende bewegingen en oefeningen om je conditie te verbeteren en calorieën te verbranden. Het is leuk, uitdagend en versterkt zowel je spieren als je uithoudingsvermogen, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een flinke dosis plezier en opwinding.

JUMPING FITNESS

yoga

Yoga is een mix van houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatie die je helpt om je lichaam, geest en ademhaling in balans te brengen. Het maakt je flexibeler, sterker en kalmeert je geest, waardoor je je zowel fysiek als mentaal beter voelt.

YOGA MINDFULNESS

Crossfit Wheels_edited_edited.jpg

Ontdek CrossFit - een grensverleggende fitnessmethode die functionele bewegingen en intense workouts combineert om je kracht, uithoudingsvermogen en algehele fitheid naar nieuwe hoogten te brengen. Sluit je aan bij de community en ervaar de opwinding van elke training terwijl je werkt aan een sterker, fitter en zelfverzekerder versie van jezelf!

Crossfit 

bitches van glenn_edited.jpg

Ontdek BBB - een effectieve workout die zich richt op het versterken van je buik, billen en benen. Met een combinatie van gerichte oefeningen en cardiovasculaire activiteiten, helpt BBB je om deze probleemgebieden te vormen en te verstevigen. Sluit je aan bij de groepsdynamiek van BBB en werk aan een strakker, meer getoned lichaam terwijl je geniet van de motiverende sfeer en zichtbare resultaten!

BBB Training

glenn zijn chickies.jpg

Ontdek Power Training - een leuke en energieke groepsles waarbij je met lichte tot matige gewichten traint op muziek. Door herhalingen met hoge intensiteit verbeter je niet alleen je kracht en spiertonus, maar ook je uithoudingsvermogen. Sluit je aan bij de motiverende sfeer van Powertraining en zie snel resultaten terwijl je werkt aan een strakker, sterker en meer gedefinieerd lichaam!

Power Training

image.png
image.png

MENU 

Logo klein .png

Volg ons

  • Instagram
  • Facebook
Logo klein .png

contact 

Voor al je vragen over jouw ticket of inschrijvingen: bezoek onze chatbox!

Panorama zomerbar Turnhout 

Uitbreidingstraat 2, Turnhout, Belgium

bottom of page