top of page

Hoi Sportieveling!

Wij zijn een trotse groep derdejaars studenten Lichamelijke Opvoeding met specialisatie indoor. Met deze fantastische groep organiseren wij op 25 mei Workout Wonderland. Dit is een bruisend evenement boordevol groepslessen, randanimatie en een sfeer die je nergens anders zal vinden.

Ons doel is om onze deelnemers een dag te bieden waarop ze kunnen genieten van sport en plezier, ongeacht hun ervaringsniveau.

image.png

Wie zijn wij? 

Bij onze randanimatie is er voor jong en oud van alles te beleven! Terwijl de kleintjes zich uitleven op het springkasteel en ravotten in de speeltuin, kunnen de volwassenen deelnemen aan een spannende Containercup competitie. En vergeet niet te genieten van ons uitgebreide aanbod aan heerlijk eten en verfrissende drankjes om de energie weer aan te vullen na al dat plezier!

Extra info?

Hoi Sportieveling!

Er zijn verschillende leuke manieren om naar het event te komen! Fiets erheen voor een frisse rit, wandel gezellig naar de locatie, of kies voor het openbaar vervoer voor een zorgeloze reis. We raden vooral de fiets of het openbaar vervoer aan. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan is er ook parkeergelegenheid voor auto's beschikbaar. Klik op het icoontje voor de beste routebeschrijving.

Tot snel op het event!

Amsterdam Light Festival

Hoe geraak ik op het event?

MENU 

contact 

Voor al je vragen over jouw ticket of inschrijvingen: bezoek onze chatbox!

Panorama zomerbar Turnhout 

Uitbreidingstraat 2, Turnhout, Belgium

Volg ons

Logo klein .png
  • Instagram
  • Facebook
Logo klein .png
bottom of page